Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bosberg toren

5 juni 2021@ 10:00 - 31 december 2022@ 18:00

€2,00
Kom naar de Bosbergtoren in Appelscha

Het Drents-Friese Wold én de steden Leeuwarden, Groningen en Coevorden bekijken vanaf grote hoogte kan op de Bosbergtoren in Appelscha. Deze uitkijktoren van maar liefst 33 meter hoog staat op het hoogste punt van het Friese vasteland, een 20 meter hoge stuifduin. Het ontwerp is geïnspireerd op een reusachtige dennenstam en is een ontwerp van architect Frans Beune uit Assen.

Aan het bezoek aan de toren zijn in verband met het coronavirus speciale extra regels verbonden:

  • U kunt alleen met meerdere personen samen de toren bezoeken als u een huishouden vormt (gezin, partners, huisgenoten, etc.).
  • U gaat naar boven met de lift en naar beneden met de trap. Als het voor u niet mogelijk is om de trap te gebruiken is de lift uiteraard wel beschikbaar.
  • De looproute wordt met stickers aangegeven en elke bezoeker krijgt de gelegenheid om desinfecterende gel te gebruiken alvorens de toren te beklimmen.
  • Bij de toren is bemensing geregeld om uw bezoek in goede banen te leiden
  • Informatie over eventuele aanvullende regels wordt bij de toren verstrekt.
  • Heeft u één van de volgende klachten op de dag van uw bezoek, dan kunt u de toren helaas niet bezoeken: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid. Heeft iemand uit uw huishouden klachten dan kunt u de toren helaas ook niet bezoeken.

 

Gegevens

Begin:
5 juni 2021@ 10:00
Einde:
31 december@ 18:00
Kosten:
€2,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ooststellingwerf.nl/bosbergtoren

Locatie

bosberg
bosberg 3
appelscha,
+ Google Maps