Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Brouwerij Maallust in Veenhuizen

13 juni@ 12:00 - 31 december@ 19:00

Gevestigd in een oude graanmaalderij is bierbrouwerij Maallust de uitgelezen plek om te genieten en te onthaasten onder het genot van onze bijzondere bieren, met toewijding gebrouwen.

Een select gezelschap van 25 liefhebbers, zichzelf de Zware Jongens noemend, maakte zich sterk voor een bierbrouwerij in de historische maalderij op het Maallust complex. Hier worden in de koperen ketels bieren gebrouwen van hoge en lage gisting, die met hun naamgeving en unieke smaak de geschiedenis uitademen.

Maallust meemaken? Nergens smaakt het bier verser dan in ons sfeervolle proeflokaal, waar u voor proeverijen, rondleidingen, arrangementen en vergaderingen terecht kunt. Hier kunt u genieten van onze speciaalbieren: Maallust Blond, Weizen, Vienna, de Zware Jongen (tripel) of de seizoenbieren Veldwachter Bock of 1818 (quadrupel). Waan uzelf in een andere wereld, een plaats die zoveel geschiedenis uitademt dat u die nog kunt voelen.

In verband met het Corona-virus hanteert PROEFLOKAAL MAALLUST speciale regels. Deze regels kunnen worden nagelezen in het PROEFLOKAAL en op Social Media. Let ook op onze gewijzigde openingstijden. Voor vragen over ons beleid kan er altijd contact met ons gezocht worden via de mail of de telefoon.

Wanneer je gezellig bij ons op het terras wil komen zitten, dan hoef je niet voorafgaand te reserveren. Wil je een drankje doen in het Proeflokaal dan geldt hiervoor een reservering. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar proeflokaal@maallust.nl

AANGEPASTE TIJDEN APRIL T/M OKTOBER

  • WOENSDAG T/M ZONDAG12.00 – 19.00 UUR

NOVEMBER T/M MAART

  • VRIJDAG T/M ZONDAG11.00 – 18.00 UUR

 

Gegevens

Begin:
13 juni@ 12:00
Einde:
31 december@ 19:00
Evenement Categorie:
Website:
proeflokaal@maallust.nl

Organisator

Brouwerij Maallust
Telefoon:
0592 388971
E-mail:
proeflokaal@maallust.nl
Website:
www.maallust.nl

Locatie

Brouwerij Maallust
Hoofdweg 140
Veenhuizen, 9341 BL
+ Google Maps
Telefoon:
0592 388971
Website:
www.maallust.nl