Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Culinaire Tuintrip

1 juli@ 10:30 - 30 september@ 20:30

€ 49,50

Fiets- of autoroute route door het bijzondere coulisselandschap dat de Zuidoost Fryslân karakteriseert. Door bossen, langs water, heide en weiden. De fietsroute is ongeveer 50 km lang; u kunt ‘m eventueel zelf langer of korter maken, mits u maar op de afgesproken tijden bij uw maaltijd arriveert. Dagtrip, inclusief maaltijden. Alleen op afspraak te boeken. Min. 2 pers.

U start om ongeveer 10.30 uur De Buytenplaets in Noordwolde. Na de koffie (met wat lekkers er bij) fietst u op uw gemak naar het VOORGERECHT. U krijgt dit geserveerd in de schitterend aangelegde tuin van De Holthof en het zal om ca 12.30 uur voor u klaar staan. Voor en/of na het eten kunt u een wandeling door de tuin maken. Uiteraard krijgt u bij het voorgerecht ook een drankje aangeboden.

Daarna vervolgt u om uiterlijk 14.00 uur de route naar uw HOOFDGERECHT. Ook nu weer geserveerd in een prachtige tuin. Ditmaal bij B&B Sela-Tuinen. Terwijl de laatste hand aan uw maaltijd wordt gelegd die om ongeveer 17.30 uur op tafel staat, kunt u onder het genot van een glaasje wijn de tuinen bekijken.

De tocht gaat daarna om uiterlijk 18.30 uur verder richting NAGERECHT. U krijgt dit opgediend op het adres waar u gestart bent, in de tuin van De Buytenplaets waar u lekker kunt nagenieten met het dessert. Rond 20.30 uur sluit u een heerlijke fietsdag af.

Uiteraard beschikken alle locaties ook over een binnenruimte. Vooraf kunt u aangeven of u vegetarisch wilt eten; laat u verder verrassen door de bijzondere kookkunst van alle drie de gastvrouwen.

De prijs voor dit arrangement is € 49,50 p.p. De prijs is inclusief: kop koffie met wat lekkers bij de start, voorgerecht, hoofdgerecht, en een nagerecht. Ook de entree van alle tuinen is bij de prijs inbegrepen. Alleen de drankjes onderweg rekent u bij de tuinen apart af.

De fietsroute kan naar wens worden ingekort of verlengd. U brengt uw eigen fiets mee, maar kunt die ook huren via fietsplusnoordwolde.nl

Gegevens

Begin:
1 juli@ 10:30
Einde:
30 september@ 20:30
Kosten:
€ 49,50
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://debuytenplaets.nl/arrangementen

Organisator

Theeschenkerij De Buytenplaets
Telefoon:
0561 4311966
E-mail:
info@debuytenplaets.nl
Website:
https://debuytenplaets.nl

Locatie

Theeschenkerij de Buytenplaets
DWARSVAARTWEG 8
Noordwolde, 8391 ML
+ Google Maps
Telefoon:
0561 431196
Website:
https://debuytenplaets.nl