Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Galerie Friesgoed is open

30 mei@ 14:00 - 30 september@ 17:00

Gratis

Tussen Frankrijk en Egypte, twee buurtschappen, staat onze witte boerderij Galerie en B&B FriesGoed in Nijeberkoop.

Tijdens de expositie ‘bruikkunst’ bij Galerie Friesgoed in Nijeberkoop kijken we naar makers  die dingen creëren  die naast bijzonder mooi ook bruikbaar zijn. Al vanaf het begin van de vorige eeuw hebben kunstenaars en architecten het leven al verrijkt door mooie, praktische, deugdelijke producten  te ontwerpen.

 

Bij Friesgoed willen we genieten van de natuur en kunst om ons heen. En zijn we bezig met het zo duurzaam mogelijk maken van ons huis/kunst/leven en doen we er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Deze zomer zijn we de innovatieve en creatieve brûsplak voor kunstenaars die bezig zijn op snijvlak van kunst en bruikbaarheid. Originele en bruikbare initiatieven; maar Friesgoed is ook een plek om even bij te komen. In ons oude voorhuis en caravan in onze tuin kunnen mensen overnachten. Ons woongedeelte en tuin zijn beschikbaar voor de kunst.

Van tafelkleed tot windmolen, van herbruikbaar kastje tot draagbare kraag.

Het resultaat is tot aan het einde van de zomer te zien bij Friesgoed Nijeberkoop, te bezoeken van woensdag t/m zondag vanaf 14 uur en als het kleine hekje openstaat.

 

Gegevens

Begin:
30 mei@ 14:00
Einde:
30 september@ 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://friesgoed.nl/

Organisator

Galerie Friesgoed
Telefoon:
06 41660666
E-mail:
info@friesgoed.nl
Website:
www.friesgoed.nl

Locatie

Galerie Friesgoed
Bovenweg 3
Nijeberkoop, 8422DK
+ Google Maps
Telefoon:
06 41660666
Website:
www.friesgoed.nl