Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Internationale groepsexpositie

4 december 2021@ 13:00 - 13 februari 2022@ 18:00

Gratis

Deze winter staat bol van creativiteit en poëzie in ons Kunstcafé in Appelscha. Voor deze bijzondere tentoonstelling zijn wij een samenwerking aangegaan met Elisa van de Manzoni Art Gallery.

In deze internationale groepstentoonstelling gaat de kunst een doelgerichte dialoog met u aan. De deelnemende kunstenaar communiceren door middel van zijn of haar kunst. Soms is er een directe relatie met poëzie, of maakt de kunstenaar gebruik van speciale technieken die uitnodigen tot het stellen van vragen.

De tentoonstelling verleid en amuseert de bezoekers van het Kunstcafé in Appelscha de hele winter. Het is uw kans om voor een betaalbare prijs een stukje geschiedenis en hedendaagse kunst mee naar huis te nemen.

De vele internationale kunstenaars die gerepresenteerd worden door Elisa namens de Manzoni Kunst Galerie zullen met hun werken in nauw contact komen met lokale Nederlandse kunstenaars en het Nederlandse publiek.

Er is veel diversiteit, laat u verrassen door: expressionistische kunst, abstracte kunst, surrealistische kunst, realistische kunst en conceptuele kunst. Het overkoepelende thema is Kunst aan het woord; Kunst die een dialoog aangaat met u en tegelijkertijd refereert naar klassieke thema’s uit de kunstgeschiedenis.

Elisa zal vanaf begin december op de dinsdag, donderdag en vrijdag in Kunstgalerie Appelscha aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Gegevens

Begin:
4 december@ 13:00
Einde:
13 februari 2022@ 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://kunstcafeappelscha.nl

Organisator

Kunstcafe Appelscha
Telefoon:
06 20415136
Site:
https://kunstcafeappelscha.nl

Locatie

Kunstcafe Appelscha
Van Emstweg 85
Appelscha, 8426 BT
+ Google Maps
Telefoon:
06 20415136
Site:
https://kunstcafeappelscha.nl