Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kunstig Elsloo

11 september@ 11:00 - 26 september@ 16:00

Gratis

Met als decor het prachtige interieur van de dorpskerk treden negen creatieve dames onder de dorpsbevolking van Elsloo op zaterdag 11 september voor het eerst gezamenlijk naar buiten met een gezamenlijke- en toch ook wel speciale expositie in dorpskerk en aanpalend Karkehuus van Elsloo.

De creatieve dorpsgenoten vinden het ook bijzonder om niet allen met elkaar te exposeren maar zijn ze ook trots om hun verscheidenheid aan creativiteit te kunnen delen met dorpsgenoten en andere belangstellenden. De negen dames, allemaal met een eigen karakter en achtergrond, treden uit de schaduw van het eigen atelier (woonhuis) om nu eens breed het werk te laten zien, waarmee zij zoal in hun vrije uurtjes mee bezig zijn en te tonen waartoe men in staat is.

Tijdens drie op één volgende weekenden vertellen de dames bovendien over hun werk en hoe zij er toe gekomen zijn. Men wil gelijke tijd anderen aanzetten om creatief te worden, op welk vlak dan ook.

De expositie “dorpskunst” wordt georganiseerd door de activiteitencommissie van de Stichting Het Karkehuus, die ook het initiatief voor een dergelijke expositie nam. Gesprekken tussen de activiteitencommissie en een paar dorpsbewoners kreeg spontaan een vervolg. Meerdere dorpsbewoners werden gepolst om deel te nemen. Het mooie initiatief werd gelijk enthousiast omarmt met het gevolg dat men de komende weken benut om de expositie in te richten.

De expositie in de dorpskerk is van 11 tot en met 26 september in de weekenden van vrijdag tot en met zondag open van 11.00-16.00 uur. De entree is gratis. 

Gegevens

Begin:
11 september@ 11:00
Einde:
26 september@ 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpskerk Elsloo
Hoofdweg 42
Elsloo, 8424 PM
+ Google Maps