Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tandem Tour!

4 januari - 31 december

€ 20,00

Je parkeert je auto of eigen fiets op onze privé parkeerplaats aan het einde van de oprijlaan bij de boerderij en krijgt van ons een tandem te leen, mét  gevulde fietstassen! Behalve een fietsroute (25 of 38 km) zijn de tassen gevuld met koffie of thee naar keuze, brood van naakte haver, knapperige crackers, spread en een salade. Vul je eigen fles met water, wij zorgen nog voor een flesje sap en voor fruit. Het gehele pakket is home made en biologisch.

Je kunt kiezen uit 2 routes, één van 25 kilometer, of een route van 38 kilometer. De 25 km route leid je dwars door het prachtige Fochteloer Veen naar Veenhuizen. De route is bijna on-Nederlands en doet denken aan de natuur op de Waddeneilanden. Aangekomen in Veenhuizen waan je je terug in de tijd. Het is een heel oud en interessant plaatsje. Misschien ken je het wel van het boek “het Pauperparadijs”. Je bent terug in 1800. Er zijn geen winkels, maar wel een theehuis, een bijzonder mooi bierbrouwerijtje (Maallust) en een kaasmakerij.

De terugweg fiets je een andere route. Dit keer niét door het veen, waardoor de natuur om je heen totaal anders, maar zeker niet minder mooi is!

Wil je liever een langere tocht fietsen of houd je meer van het bos? Kies dan de route richting het zuiden, naar Diever.

Nu fiets je via Appelscha dwars door het Nationaal Park het Drents Friese Wold. Dit natuurgebied spreekt enorm tot de verbeelding. Het is met zijn 6000 hectare bos en heide na de Veluwe het grootste natuurpark van Nederland. Een prachtige route dus.

Het charmante esdorp Diever heeft verschillende leuke winkeltjes met antiek, curiosa en kleding en is bekend vanwege het Shakespeare openluchttheater waar sinds jaar en dag Shakespeare toneelstukken voorgedragen worden.

Ook deze tocht brengt je via een andere route terug naar de boerderij, zodat je je zeker niet zult vervelen en je je ogen uit blijft kijken.

*Je kunt deze tocht ook boeken met je eigen fiets. Neem dan wel een rugtas of fietstas mee die wij voor je kunnen vullen. De kosten bedragen dan €15,00

Gegevens

Begin:
4 januari
Einde:
31 december
Kosten:
€ 20,00
Evenement Categorie:
Site:
https://boerderijyoga.nl/activiteiten/tandem-tour

Organisator

Boerderijyoga
Site:
https://boerderijyoga.nl

Locatie

BoerderijYoga en B&B de Witte Raaf
Compagnonsweg 56
Ravenswoud, 8427 RK
+ Google Maps
Telefoon:
0615164154
Site:
www.boerderijyoga.nl