Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomermarkten Diever

11 juli@ 14:00 - 21:00

Gratis

​De zomermarkten in Diever worden al jaren druk bezocht door bewoners uit de gehele provincie Drenthe en de vele toeristen die in de wijde omgeving aanwezig zijn.
Op de zeven maandagen zullen er vele marktkramen, verkoopwagen en stands aanwezig zijn met de meest uiteenlopende spulletjes. Zo zijn er vele branches aanwezig waaronder lederwaren, sieraden, snoepgoed, droge worst, fashion en mode, boeken, brocante en nog veel meer. Lekker snuffelen en struinen naar leuke cadeauartikelen en andere hebbedingetjes. Op de markt in Diever gaat u het zeker vinden. 

(ivm met de regels omtrent corona is extra entertainment niet toegestaan Elke maandagmarkt zal er entertainment aanwezig zijn, waarbij zeker aan de kleintjes gedacht zal worden. Muzikale ondersteuning, gratis schminken, springen op de trampolines, doldraaien in de draaimolen, aan alles is gedacht.)

De zomermarkten in Diever zijn dit jaar op 2 locaties.
Een prachtige hoeveelheid kramen rondom de kerk in het centrum van Diever. Overige verkoopwagens, stands en kramen staan bij het TIP gebouw (vvv-kantoor) aan de Bosweg tegenover de eendenvijver. Beide locaties op kleine loopafstand van het pittoreske Diever.

De markten zijn van 14.00-21.00 uur en zeker een bezoekje waard.

Gegevens

Datum:
11 juli
Tijd:
14:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
http://www.marktenenbraderieen.nl

Organisator

Midden-Drenthe Organisaties
Telefoon:
06 24831603
E-mail:
mdorganisaties@gmail.com
Site:
http://www.marktenenbraderieen.nl

Locatie

TIP Diever
Bosweg 2A
Diever, 7981 LE
+ Google Maps
Telefoon:
0521 591 748
Site:
https://www.hetnationaleparkvandrenthe.nl/