Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

december 2019

Activiteit Boswachterslab: wintervogels

15 december@ 13:30 - 15:30
Buitencentrum Drents Friese Wold, Terwisscha 6a
appelscha, friesland 8426sj Nederland
+ Google Maps
€5,00

Welke vogels overwinteren hier en wat zijn wintergasten? Hoe kun je ze helpen de winter door te komen? Je leert van alles hierover en gaat zelf aan de slag.

Meer weten »

Live pianomuziek in Landhotel Diever

15 december@ 16:00 - 19:30
Landhotel Diever, Groningerweg 6
Diever, Drenthe 7981LA Nederland
+ Google Maps
Gratis

Iedere derde zondagmiddag van de maand is het pianomiddag bij Landhotel Diever. Tijdens de pianomiddag luistert een wisselende pianist het restaurant op met melodieuze pianoklanken. Van licht klassieke muziek tot jazz en van pop tot Bossa nova, het komt allemaal aan bod. Dit allemaal onder het genot van diverse hapjes en drankjes. We starten om 16.00 uur, borrelen of dineren met pianomuziek is dan ook mogelijk. Toegang is gratis.

Meer weten »

Warme Winter Wandeling

20 december@ 18:30 - 22:00
jongens van outdoor, Boerestreek 8
Appelscha, 8426 BP
+ Google Maps
€10,00

Trek je wandelschoenen maar aan want het is weer tijd voor de gezelligste wandeling van het Drents Friese Wold. Op vrijdag 20 december is het tijd voor een nieuwe Warme Winter Wandeling! Dit jaar hebben we niet één, maar twee mooie routes voor jullie uitgestippeld! Een 5 kilometer route en een 10 kilometer route. Deze routes worden net als voorgaande jaren verlicht en naast de versnapering onderweg, staat er bij terugkomst ook een warme hap voor je klaar! Uiteraard is…

Meer weten »

In de kerstvakatie op zoek naar verboden spullen

21 december 2019 - 5 januari 2020
Gevangenismuseum Veenhuizen, Oude Gracht 1
Veenhuizen, 9341 AA
+ Google Maps
Gratis

Er zijn veel spullen die gevangenen niet mogen hebben in hun cel. Toch komen er soms verboden spullen de gevangenis in. Die worden dan goed verstopt. Op verschillende plaatsen in het museum zijn nu ook verboden voorwerpen verstopt. Weet jij ze allemaal te vinden? Download de TourToDo app en gebruik de speciale code:  270631 om de speurtocht naar de verboden voorwerpen te maken.  

Meer weten »

Snertkuiertocht

26 december
de Spitkeet, de Dunen 3
Harkema, Friesland 9281 KT Nederland
+ Google Maps
€6,00

Op tweede kerstdag organiseert “De Spitkeet” traditiegetrouw een snertkuiertocht. Er worden drie tochten uitgezet van tussen de 7 en 20 km. De routes gaan door de mooie natuur en over zandpaden rondom Harkema. Na afloop kunt u bij De Spitkeet terecht voor een heerlijke kop snert met roggebrood met spek. Start 10.00 uur, maar u mag ook later starten bijvoorbeeld op de middag. Wij verwachten de deelnemers uiterlijk om 17.00 uur weer terug. De kosten bedragen € 6,00 en parkeren is gratis.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen