Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juni 2019

Brocante markt

18 juni - 21 juni
de Spitkeet, de Dunen 3
Harkema, Friesland 9281 KT Nederland
+ Google Maps
Gratis

Brocante markt bij De Spitkeet, tijdens de feestweek in Harkema. Met een tent vol spulletjes uit grootmoeders tijd. Van 18 juni t/m 21 juni 2019.

Meer weten »

Zing ’t leven!

21 juni@ 19:30 - 21:15
Lichtfontein, Vaart Zuidzijde 120
Appelscha, 8426 AK
+ Google Maps

Op 22 maart, 21 juni, 22 september en 20 december zingen we op de zonnewendes het leven en de liederen die passen bij het moment van het jaar. wil je ook komen zingen, zet de data in je agenda! Belangrijk om te weten: plezier staat met stip voorop! Je hoeft niet te kunnen zingen om deel te nemen aan deze vrijdagavonden avonden en één zondagmiddag. Klik hier om je aan te melden.

Meer weten »

Midzomernachtwandeling over het Aekingerzand

21 juni@ 20:00 - 23:00
Camping Wilhelminahoeve, Canada 3
Elsloo, 8424 SR Nederland
+ Google Maps
€9,00

Ontdek het Aekingerzand tijdens een avondwandeling op de langste dag van het jaar. Samen met de gids van Staatsbosbeheer struin je over het open stuifzandgebied in het Drents-Friese Wold. Laat je meevoeren en verwonder je over het avondlicht op de zandvlakte en de schemering die op zich laat wachten. Maar bovenal, geniet van de ruimte en stilte om je heen. Praktisch: Prijs is inclusief consumptie Niet geschikt voor mindervaliden vanwege onverharde paden Honden niet toegestaan Vooraf eten in Eethuis Aekingerzand…

Meer weten »

Boerestreekmarkt 23 juni

23 juni@ 11:00 - 17:00
Boerestreek 23, 8426BN, Appelscha, Boerestreek 23
Appelscha, friesland 8426BN Nederland
+ Google Maps

Appelscha Boerestreekmarkt Boerestreek Omgeven door prachtig natuurschoon zoals het Nationaal Park Drents Friese Wold is Appelscha een grote toeristische trekplaats in de regio. Veel wandel en fietsroute’s, diverse campings, gezellige horeca en natuurlijk pretpark Duinenzathe. Organisatieburo Vitalis organiseert in opdracht de Boerestreekmarkt in het hart van Appelscha aan de Boerestreek!  Kom gezellig naar de braderie met grote diversiteit! Naast de braderie is er ruimte voor een vlooienmarkt, reserveren hiervoor is wel noodzakelijk.

Meer weten »

Foto-expositie Martine Donker (gehele week)

24 juni
Buitencentrum Drents Friese Wold, Terwisscha 6a
appelscha, friesland 8426sj Nederland
+ Google Maps
Gratis

Foto-expositie bij Buitencentrum Drents-Friese Wold   In de mediatheek van Buitencentrum Drents-Friese Wold kunt u vanaf 1 april een expositie bezoeken met foto’s van Martine Donker.  Martine, woonachtig in Appelscha heeft een grote voorliefde voor natuurfotografie en dan met name macrofotografie. Minimaal eenmaal per week trekt ze met haar camera de natuur in.  Hierbij bezoekt ze regelmatig dezelfde plekken, waar haar steeds andere details opvallen die ze vastlegt met haar camera.   Als florafotograaf met een grafische achtergrond geeft Martine…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen