Kom je een kijkje nemen op het hoogste punt van Friesland?

Kom naar de Bosbergtoren in Appelscha en bekijk het allemaal vanaf grote hoogte.

Laat je verrassen door de mooie regio van het Drents Friese Wold

Bezoek het TIP kantoor aan de Boerestreek voor meer informatie en uitleg.

Welkom in Appelscha

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Regio Appelscha is een gebied op de grens van Drenthe en Friesland en omvat voornamelijk Gemeente Ooststellingwerf en een stukje van Drenthe. Velen zullen deze regio herkennen van haar natuur en mooie omgeving of toch die herinnering aan het schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het regio Appelscha nog steeds een fantastische regio vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom!

Onze folderleden

Escape Room Plaza Gorredijk

Escape Room Plaza Gorredijk is een onderneming en initiatief van Veel-Fun te Lippenhuizen. Het enthousiaste team van de Escape Room Plaza heten u van harte welkom bij de gloednieuwe kamers welke tot uw beschikking staan. 

 

Meer informatie: Bezoek de website 

De Drentse Koe – Speel- en IJsboerderij

De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf in Ruinerwold en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatie bedrijf. Bij ons kunnen kinderen heerlijk buiten spelen met nog een heus “boerengevoel” op onze kinderboederij. 

 

Meer informatie: Bezoek de website 

Vakantielandgoed Alberthoeve

Een betaalbare vakantie in de mooiste omgeving van Drenthe? Overweeg het huren van een Gezellig ingerichte nieuwe Bungalow, u kunt op de camping heerlijk kamperen.

 

Meer informatie: Bezoek de website

Camping De Blauwe Lantaarn

Camping de Blauwe Lantaarn is een kindvriendelijke camping aan de rand van het Drents-Friese Wold. Onze familiecamping heeft een gezellige indeling met veel bomen en hagen, die zowel voor privacy als sfeer zorgen.

 

Meer informatie: Bezoek de website

Camping Hoeve aan de weg

U bent van harte welkom in Drenthe op Camping Hoeve aan den Weg, gelegen in het hart van het Nationaal Park “Drents-Friese Wold”. Onze camping wordt getypeerd als een knusse en gemoedelijke familiecamping met vele voorzieningen voor jong en oud.

Wij hopen u na het bekijken van onze website te mogen begroeten in Oude Willem.

Meer informatie: Bezoek de website

Camping Torentjeshoek Dwingeloo

ONZE CAMPING LIGT AAN DE RAND VAN NATUURGEBIED DWINGELDERVELD. U LOOPT VANAF DE CAMPING HET TOEGANGSPAD AF EN STAAT MIDDEN IN DE PRACHTIGE NATUUR MET DRENTSE HEIDE. VANAF DE CAMPING STARTEN DIVERSE WANDELROUTE EN FIETSROUTES DOOR HET NATUURGEBIED.

Meer informatie: Bezoek de website