B en B: De Eikenhorst

Uw gastvrouw: Marian Lommers

Aantal kamers: 1

 


Aanvullende informatie

 

De Eikenhorst is een gezellig en gastvrij B&B voor 2 personen in Elsloo . Uw gastvrouw heet u dan ook van harte welkom. In mijn Zweedse woning is op de eerste verdieping een comfortabele en sfeervolle gastenkamer gemaakt waar u zich ongetwijfeld thuis zult voelen.

De gastenkamer is met veel aandacht en oog voor detail ingericht.

De kamer is ruim en licht, ongeveer 40m2, met eigen badkamer, toilet  en balkon. Er is een tweepersoonsbed, met heerlijke matrassen. In de kamer is Wifi en een flatscreen tv met dvd speler aanwezig. Daarnaast is er een koelkast, waterkoker en Senseoapparaat, zodat u zelf koffie en thee kunt zetten.

In de ochtend wordt u verwend met een uitgebreid ontbijt.

U kunt volop genieten van de rust en de ruimte. De Eikenhorst is een uitstekend startpunt voor fiets en/of wandeltochten midden in het Drents-Friese Wold. Gasten kunnen op het eigen terrein parkeren.

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom