Kom overnachten in B&B Veendijkhoeve

Bed and Breakfast / Vakantiehuis Veendijkhoeve | Weperpolder

Sinds december 2021 is de voormalige Bed & Brochje Veendijkhoeve weer open. De vakantiewoning beschikt over een gezellige woonkamer en keuken en heeft 3 gastenkamers voor minimaal 2 tot maximaal 6 gasten. U huurt bij ons de gehele accommodatie tegen een prijs afhankelijk van het aantal personen dus deelt u NIET met andere gasten. Per verblijf zijn 2 honden van harte welkom. (meer in overleg),
De Veendijkhoeve is gelegen in het landelijke gebied tussen Oosterwolde en Veenhuizen: deze regio is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, fietsers, hardlopers en wandelaars met ruime losloop mogelijkheden voor de viervoeters.
Vanaf het perceel is het een kwestie van de straat oversteken om vervolgens de Weperbult te “beklimmen”.
Na het afdalen van de bult wandelt u of fietst u door het bijzondere Fochteloërveen. Dit unieke natuurgebied van ca. 2500 hectare groot is een van de weinige en best bewaarde hoogveengebieden van West-Europa. Hier heersen een on-Nederlandse stilte, uitgestrekte vergezichten en eindeloze ruimte.
Vanuit het Fochteloërveen fietst u gemakkelijk door richting bijzondere dorpen als Veenhuizen, Appelscha en het prachtige natuurgebied ‘Drents-Friese Wold’.

 


Aanvullende informatie

Wat kunt u bij ons verwachten?
  • 3 gastenkamers waarvan 2 met tweepersoons boxspring en 1 met twee eenpersoons bedden.
  • Er is een gezellige woon- eetkamer en keuken. De royale, luxe badkamer met ligbad en regendouche heeft in februari 2023 een complete update gehad voor nog meer comfort. Er zijn er 2 aparte toiletten, 1 met urinoir op de begane grond en 1 op de etage. U heeft de beschikking over een gedeelte van de tuin en een privé terras van ca. 36m2.
  • De B&B / vakantiewoning is geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen en er zijn er maximaal 2 honden toegestaan (meer mag in overleg).
  • Onze accommodatie is te boeken als vakantiewoning inclusief en exclusief ontbijt. (exclusief enkel als u rechtstreeks bij ons boekt)
  • U deelt nooit de accommodatie met andere gasten van buiten uw gezelschap dus verblijft privé!
  • Bij ons vindt u altijd voldoende koffie & thee plus toebehoren voor gebruik tijdens uw verblijf.
  • B&B Veendijkhoeve is zowel binnen als buiten een rookvrije accommodatie.
  • Onze accommodatie is helaas niet geschikt voor minder validen / mensen slecht ter been in verband met de slaapkamers op de etage.
bed en breakfast yn grien ravenswoud
bed en breakfast yn grien ravenswoud
bed en breakfast yn grien ravenswoud