groepsaccommodatie de schoapedobbe elsloo

De Schaopedobbe in Elsloo

Deze luxueuze en sfeervolle groepsaccommodatie ligt tegenover het natuurgebied de Schaopedobbe, vandaar de naam die deze accommodatie heeft gekregen. Deze volledig gemoderniseerde boerderij is geschikt voor allerlei groepen, zoals families, vriendengroepen, maar ook voor de zakelijke markt; voor bedrijfsuitjes en trainingen.

Accommodatie

Met tien slaapkamers ieder voorzien van een eigen toilet, douche en wastafel, geeft deze accommodatie veel privacy ondanks dat je er met een grote groep mensen kunt zijn. Een slaapkamer is gesitueerd op de begane grond. Een gezellige loungeruimte met een bioscoop, een bar, een ruim opgezet leefgedeelte en een speelkamer zijn ook aanwezig. Kinderen vermaken zich ook prima buiten, bij bijvoorbeeld een grote trampoline, een speelveld waar de voetbaldoeltjes zeker niet ontbreken.Er kan gevolleybalt worden en er is een jeu de boules baan aanwezig.

Wellnesstuin

Voor de extra ontspanning is er binnen een sauna en buiten is een heerlijk beschutte wellnesstuin gecreëerd, voorzien van een hottub, jacuzzi en bovendien een overdekt terras.

Elsloo, mooi dorpje

De Schaopedobbe ligt in het mooie dorpje Elsloo. De natuur in de directe omgeving van het dorp is het mooiste wat Elsloo bezoekers te bieden heeft. De natuurgebieden de Schaopedobbe en de Stobbepoele zijn beide lopend vanaf de groepsaccommodatie goed te bereiken. Op fietsafstand liggen verder een aantal grotere natuurgebieden (o.a. het Drents-Friese Wold, de Kale Duinen en het Canadameer).


Aanvullende informatie

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom