B&B Et Nussien

Ons gastenverblijf is gelegen aan de turfroute nabij het “Drents-Friese Wold”, met eigen ingang, wifi, toilet en douche, kitchenette, koelkast, magnetron en prive parkeren.

Zitruimten met tv. Via een trap zijn er 2 tweepersoons slaapkamers.  Ons adres is een ideale uitvalsbasis voor de diverse fiets- en wandeltochten in Noord-en Oost Nederland alsmede watersport op de Friese meren en voor bezoeken aan het Drents museum, T.T. circuit, gevangenismuseum en elfstedenroute. De winkelcentra in Assen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle zijn binnen een uur bereikbaar. Door de centrale ligging in Noord nederland ook uitermate geschikt voor een overnachting door een zakenman en/of vrouw.

 


Aanvullende informatie

  • Adres: Vaart Noordzijde 19
  • Postcode: 8426 AP
  • Plaatsnaam: Appelscha
  • Telefoonnummer: 0516 432849
  • Aantal kamers: 1 – 2

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom