Camping, B&B & theetuin Fraai

De nieuwe mini-camping is gelegen op een verborgen stuk land, net buiten Haulerwijk. Als u bij Fraai kampeert kunt u kiezen uit diverse uitzichten: over de landerijen, het bos of het meertje. De camping is autovrij en biedt ruimte aan 25 ruime plekken.

Fraai heeft een Pipowagen in de verhuur. De Pipowagen is sfeervol ingericht en biedt plek aan 2 á 3 volwassenen, evt. kan er een kinderbedje worden bijgezet. Voor de Pipowagen kan men heerlijk overdekt buiten zitten.

Daarnaast kunt u de retro-caravan huren, compleet met bruin servies en oranje gordijntjes. Deze biedt plek aan 2 kinderen en 2 volwassenen.

Binnenkort kunt u terecht in de kleinschalige theetuin.

Voor beschikbaarheid, openingstijden en prijzen kunt u bellen naar de eigenaar Miranda Kleisen 06-41376036 of kunt u een mailtje sturen naar info@campingfraai.nl.

Volg ons ook op Facebook Fraai.fr


Aanvullende informatie

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom