Grand Cafe, Bowling & Events ’t Scha

Wij zijn Anne van den Berg en Bart Dijkstra. Na een super mooie tijd in Frankrijk, waar wij beheerders zijn geweest van een camping, hebben wij 2018 besloten om een nieuw avontuur aan te gaan in Nederland. Onze gezamenlijke droom, het openen van een eigen horecagelegenheid, kwam hierdoor uit! ‘t Scha Grand café Bowling & Events te Appelscha.

Bij het ’t Scha is er voor ieder wat wils, samen culinair genieten in ons Grand Café en/of terras of gezellig bowlen op een van onze bowlingbanen onder het genot van een drankje en een hapje. Van een heerlijke clubsandwich, borrelhapjes, maaltijdsalades tot diverse vlees- en visgerechten vindt u bij ons op het menu. Daarnaast bieden wij verschillende bowlingarrangementen.

Daarnaast heeft ‘t Scha Grand Café Bowling & Events 2 zalen welke geschikt zijn om iets te vieren. Of het nu een familiefeest, bedrijfsuitje, bruiloft of verjaardag is.

 


Aanvullende informatie

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom