Slapen en genieten bij De Vrije Vogel

Welkom bij De Vrije Vogel

Vakantiehuis Hof van Elsloo

Dit luxe vakantiehuis ademt de sfeer van de boerderij met oorspronkelijke details. Het vakantiehuis is nu voorzien van alle gemakken. De 10 slaapkamers, en de huiskamer bied plaats aan max. 22 personen.Het Hof van Elsloo grenst aan het hotel, zodat u makkelijk kamers bij kunt huren, mocht de groep te groot zijn.

De huiskamer
Een gezellige ruimte die zo ingericht is dat het gerust een huiskamer mag heten. Er zijn diverse zitjes en hoge tafels die iedereen een eigen plek in deze ruimte geeft. Bij koud weer is de sfeer haard gezellig aan en is de bar dé ontmoetingsplaats waar je kan napraten over de belevenissen van die dag.  De vakantie kan afgesloten worden met een leuke avond, waarbij  een optreden op ons podium niet mag ontbreken.

Alle multimedia faciliteiten inclusief beamer met groot scherm zijn aanwezig.

Keuken
U heeft de beschikking over een volledig ingerichte keuken. Hier kunt u maaltijden bereiden voor uw groep. In de keuken vindt u een (2e) vaatwasser, 5-pits gasfornuis, oven, magnetron en een koel/vries combinatie. U kunt uw zelf bereidde maaltijd in alle privacy eten in de huiskamer.

Slaapkamers
Onze slaapkamers zijn 1 tot 3 persoons-kamers. De 10 kamers hebben allen een eigen badkamer. De 2 kamers op de begane grond zijn aangepast voor mensen met een beperking. Een douchezitje, toiletbeugels en brede deuren zijn een greep uit de vele hulpmiddelen die standaard aanwezig zijn. Ook hebben deze kamers een eigen terras met meubilair.

De kamers op de 1e verdieping zijn bereikbaar via een lift of  via een brede trap. De kamers op deze verdieping zijn niet specifiek aangepast voor gasten met een beperking. 

Wanneer 10 slaapkamers niet genoeg zijn, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief hotelkamers bijboeken. Neemt u met ons contact op voor de mogelijkheden

Terras
Vanuit de huiskamer stap u zo het zonovergoten terras op. Heerlijk om in de zon koffie te drinken of te lunchen. U kunt ook met de hele groep op het terras BBQ-en of dineren, of wat dacht u van een glas wijn bij de vuurkorf s-avonds?

Restaurant
In ons sfeervol ingerichte restaurant, onderdeel van het hotel, kunt u genieten van de smaakvolle en verse gerechten die onze koks bereiden. Wat dacht u van een heerlijk ontbijt met warme broodjes, eiergerechten, zuivel en ontbijtgranen, rauwkost en fruit. of lunchen met huisgemaakte soep en op onze menukaart voor het diner staan veel gerechten met streekproducten. Met uw dieet houden we uiteraard rekening.

Zwembad
Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige binnenzwembad. Het bad, van 6 bij 12 meter, is 1,30 diep. De watertemperatuur is 31,5 graden. Gasten met een functiebeperking kunnen gebruik maken van een plafondlift systeem. Het zwembad dient gereserveerd te worden.

Vakantiehuis “De Binnenplaets”

Ons vakantiehuis De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Naast de huiskamer vindt u in ons vakantiehuis 10 slaapkamers en maakt u gebruik van ons verwarmd overdekt zwembad. Kortom u bent welkom!

De huiskamer/eetkamer
De ruime en lichte huiskamer is sfeervol ingericht, voorzien van een lekkere loungehoek met tv en houtkachel. In de open keuken met bar kunt u eenvoudige maaltijden zelf bereiden.

De zaal is ruim en licht; de openslaande deuren geven toegang tot uw eigen terras. De ramen aan de andere kant van de zaal geven uitzicht op de landerijen.

Alle multimedia faciliteiten inclusief beamer met groot scherm zijn aanwezig.

De slaapkamers
Er bevinden zich 8 slaapkamers op de begane grond (B.01 – B.08), allen met eigen badkamer. Kamers B.04 t/m B.08 hebben aangepaste badkamers. Een douchezitje, toiletbeugels en een draadloos personenoproepsysteem, zijn een greep uit de vele hulpmiddelen die standaard aanwezig zijn. Op verzoek kunnen thuiszorgbedden en andere hulpmiddelen worden geplaatstOp de eerste etage bevinden zich de overige 2 kamers met badkamer.

Terras
Vanuit de huiskamer stap u zo het zonovergoten terras op. Heerlijk in de zon koffie drinken of te lunchen. Met de hele groep op het terras BBQ-en of dineren kan ook, of wat dacht u van een glas wijn bij de vuurkorf s-avonds?

Zwembad
Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige binnenzwembad. Het bad, van 6 bij 12 meter, is 1,30 diep. De watertemperatuur is 31,0 graden. Gasten met een functiebeperking kunnen gebruik maken van een plafondlift systeem.

Aanvullende informatie