Hotel Appelscha

DAAR IN DE BOSSEN VAN HET DRENTS FRIESE WOLD, VLAK BIJ DE GRENS VAN DRENTHE, STAAT HOTEL APPELSCHA.

Natuurlijk kent u Hotel Appelscha. Maar niet in deze nieuwe vorm. Hotel Appelscha is vernieuwd! De nieuwe directie en management heten u van harte welkom! Maak kennis met ons gastvrije team en het vernieuwde hotel. Kom naar Appelscha, neem bij mooi weer plaats op ons riante en gezellige terras, maar proef ook van de heerlijke gerechten in ons hernieuwde restaurant De Turfwinning.

Graag tot ziens, u bent van harte welkom!

 


Aanvullende informatie

LUNCH of BRUNCH?
Vanaf einde van de ochtend kunt u bij ons genieten van een heerlijke lunch of brunch. Van het heerlijke Appelscha 12-uurtje tot en met de meest verse maaltijdsalades. Onze heerlijke samengestelde gerechten worden door onze Chef-koks voorbereid met natuurlijke (lokale) ingrediënten.

DRIE GANGEN DINER
Heerlijk culinair genieten in ons Restaurant de Turfwinning tijdens een drie-gangen diner. U heeft keuze uit diverse heerlijke gerechten samengesteld door onze Top Chefkok. Genieten van de natuur betekent bij ons restaurant de Turfwinning ook genieten van heerlijke natuurlijke (lokale) ingrediënten.

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom