B&B Klokhuis

Gelegen nabij het schitterende natuurgebied het Drents Friese Wold ligt deze luxe en moderne bed & breakfast “Klokhuis” te Langedijke.

De gastenverblijven hebben een eigen opgang op begane grond, douchegelegenheid en apart toilet. De moderne kamers zijn voorzien van ruime nieuwe bedden (boxspring), nespresso apparaat,  flatscreen t.v. en audio. De algemene ruimte met t.v., lounchegelegenheid met gezellige houtkachel biedt ruimte voor het drinken van een kop koffie of drankje en desgewenst wordt hier ’s morgens het uitgebreide verse ontbijt geserveerd.   2 fietsen staan tot uw beschikking om de prachtige omgeving te verkennen. Mogelijkheid tot het stallen van uw paard in één van de ruime lichte stallen of in de paddock c.q. weiland.

 


Aanvullende informatie

  • Adres: Steenmaatsdijk 2
  • Postcode: 8425 SJ
  • Plaatsnaam: Langedijke
  • Telefoonnummer: 0642759291
  • Aantal kamers: 1-2

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom