Lions Club Ooststellingwerf

Lionsclub Ooststellingwerf is opgericht in 1997 en is een gemengde club met 22 leden. Alle leden zijn afkomstig uit of werkzaam in Ooststellingwerf.

Binnen de club kennen we verschillende commissies.  Zo is er een service commissie. Deze houdt zich vooral bezig met de goede doelen. Daarnaast is er een activiteiten commissie die de jaarlijkse interne activiteiten organiseert. Ook is er een nieuwe-ledencommissie. Deze commissie houdt zich bezig met de zoektocht naar nieuwe enthousiaste leden die passen binnen de de club. Verder is iedereen doende met de organisatie van Appelstap.

Onze club kent een dagelijks bestuur onder leiding van de president. Deze functie rouleert jaarlijks onder verschillende leden.

 

Wat doen wij?

Wij organiseren diverse projecten en ondersteunen diverse initiatieven. De opbrengsten gaan naar goede doelen. Er zijn diverse goede doelen waaraan we hebben gedoneerd. Ons nieuwste project is Appelstap: een zeer bijzondere wandeltocht op de 3e zaterdag van september door Nationaal Park Drents Friese Wold.

Aanvullende informatie

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom