Massagepraktijk ” De Hand v.d. Smid “

De hand van de smid is dé massagepraktijk voor Appelscha en omgeving. Massage en blessurepreventie worden gegeven in de praktijk aan de Nijesteegde. Daarnaast kan behandeling ook bij u aan huis of in uw vakantieverblijf plaatsvinden. De masseur is heel flexibel inzetbaar, ook in de weekenden en komt dan met behandeltafel bij u langs.

Ontspanningsmassage

Vakantie is bij uitstek de tijd om heerlijk bij te komen en te ontspannen. Wat is er dan fijner om een goede ontspannende massage te krijgen waarbij het lichaam , en daardoor ook de geest, helemaal tot rust komt.

Sportmassage

Ook tijdens een vakantie kan een sportieve activiteit leiden tot blessures. Bijvoorbeeld een pijnlijke rug  of nek na een lange fiets- of wandeltocht of een enkel verzwikking na een voetbalpartij op de camping. Bij De hand van de Smid kunt u terecht voor een goede blessure behandeling in de vorm van massage of taping zodat u zonder klachten uw vakantie kunt vervolgen. Voor info, zie ook www.dehandvandesmid.nl


Aanvullende informatie

  • Nijesteegde 57
  • 8426 GV Appelscha
  • Tel.:  0630807511
  • e-mail: huubsmid@kpnplanet.nl

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom