Minicamping D’ELF IEKEN

D’ ELF IEKEN is een minicamping in Elsloo (Frl.) aan de rand van het Nationaal Park Drents Friese Wold, in de Friese Wouden, nabij Appelscha. Naast de minicamping is er een boerderijwinkel, een kinder- en speelboerderij en een maisdoolhof.

Op onze site vindt u alles wat u moet weten over onze camping en alle voorzieningen er omheen. U kunt vanaf de camping alle kanten op. Elsloo ligt heel centraal in Noord Nederland.

Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Even geen zin om te bellen, vult u dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Wij hopen u binnenkort in Elsloo te kunnen begroeten!


Aanvullende informatie

Voor de oudere kinderen, heel veel skelters, kabelbaan, grote schommels, springkussen en een familiedraaimolen. In 2014 is er een water- en zandtoestel geplaatst. Vanaf half juli is het maisdoolhof bij D’ ELF IEKEN geopend. Op 1.1 ha maakt de boer elk jaar een nieuwe route in de mais. In het midden van het maisdoolhof staat een uitkijktoren die uitzicht biedt over het hele doolhof. Behalve een nieuwe route zit er ook elk jaar een nieuwe speurtocht in. Een educatieve speurtocht geschikt voor alle leeftijden. Voor de jongsten zit er een plaatjes opdracht in en voor de ouderen meerkeuze vragen en een puzzelopdracht. De speurtocht door het maisdoolhof duurt ongeveer 5 kwartier. Het maisdoolhof is ook zeer geschikt voor kinderfeestjes en familie uitjes.

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom