Veste Het Goudmeer

We zijn geopend van donderdag tot en met maandag
van 11.00 tot 22.00 uur.
U bent van harrte welkom voor een heerlijke Lunch, een kop koffie of thee (met gebak) of een verrukkelijk diner. Zie ook onze “Facebook”aanbieding.
Hopelijk zien we u spoedig in ons restaurant.

Heeft u iets te vieren?
Onze sfeer- en stijlvolle locatie leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Zowel voor uw intieme familiediner of een (personeels)feest met een groot gezelschap (tot 100 personen) bent u bij ons van harte welkom.

Een koffietafel, brunch, high tea, koud-warm buffet, diner, bedrijfsuitje, receptie en/of feest, wij verzorgen het graag voor u.

Van te voren spreken wij uw wensen uitgebreid door, en maken wij het programma en offerte voor u helemaal op maat. Zo kunt u zeker zijn dat u zich op de dag zelf nergens zorgen over hoeft te maken en lekker kunt gaan genieten.

Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
U kunt contact opnemen via het contactformulier of
telefonisch op nummer 0592 857 160


Aanvullende informatie

  • Weperpolder 33-A
  • 8431 RL Oosterwolde
  • Tel.:  0516 588281
  • Website:  hetgoudmeer.frl

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom