Vlooienmarkten Bakkeveen

De vlooienmarkten in Bakkeveen zijn niet meer weg te denken in het marktaanbod in Noord-Nederland. Het is 1 van de grootste openluchtmarkten met meer dan 500 standhouders en duizenden bezoekers per markt (bij redelijk weer). De markt staat bekend om haar gezelligheid en omvang.


Aanvullende informatie

De markt is compact wat betreft loopafstanden; de standhouders staan op vele afzonderlijke terreintjes en langs laantjes opgesteld. Het publiek schuifelt er tussendoor en maakt haar keuzes. Het aanbod van 2e hands goederen is heel breed: gereedschap, speelgoed, kleding, curiosa, antiek, decoratiemateriaal, meubilair, etc. Kortom alles wat niet meer nodig is of van de zolder komt wordt aangeboden en vindt vaak een nieuwe eigenaar.

De standhouders komen uit de Noordelijke helft van Nederland, en steeds vaker ook van over de grens uit Duitsland en België. Iedereen weet Bakkeveen als centrum van Noord-Nederland te vinden: de plaats van de provinciegrenzen van Friesland, Groningen en Drenthe samen komen. Bakkeveen ligt aan de Friese kant en vlakbij de A7. De markt wordt aan de rand van de bebouwde kom gehouden tegen een natuur- en recreatiegebied aan. Dit draagt bij tot de gezellige en ontspannen sfeer. ‘s Ochtends vroeg komen de eerste standhouders en bezoekers tegelijkertijd met het wakker worden van de vogels.

O ja, flyeren is niet toegestaan ! (dit wegens incidenten)

Tot ziens in Bakkeveen !

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom