Beste lezer,

In het Toeristisch Magazine 2022 vindt u veel informatie over al het moois dat Zuidoost Friesland biedt op het gebied van toerisme en recreatie.

Friesland is vooral bekend om haar meren, de elf steden en de Waddeneilanden. Maar hier in het zuidoosten hebben we, naast een bijzonder cultuurlandschap, vooral hele mooie bos- en natuurgebieden. Niet voor niks zijn we daarom met diverse organisaties en vier andere gemeenten een campagne gestart om onze regio als het ‘Het Andere Friesland’ te promoten. 

In tal van artikelen en reisblogs schreven verschillende bloggers vol bewondering over onze bosrijke gebieden, heidevelden, zandverstuivingen, de Turfroute, onze wandel-, fiets-, ATB- en kanoroutes en, niet te vergeten, ons uitgebreide netwerk van men- en ruiterroutes. Het maakte de Bosbergtoren in Appelscha tot een ware ‘selfiehotspot’ en de foto’s werden gretig gedeeld op Instagram. De toren wordt nu zelfs geprezen als één van de mooiste uitkijktorens van Nederland en staat nu, mede dankzij deze reisbloggers, op veel ‘bucketlists’.

Wilt u ook adverteren?

U promoot daarmee uw eigen onderneming en onze regio op een professionele wijze bij tienduizenden lezers. 

Maten voor aanleveren advertenties:

1/1 – staand: 186 x 273 mm  
1/2 – liggend: 186 x 135 mm
1/4 – staand: 92 x 135 mm 
1/8 – liggend: 92 x 65 mm

Lees ‘m hier:

Magazine TIP Appelscha - toeristisch magazine drents friese wold