Beste lezer,

In het Toeristisch Magazine 2023 vindt u veel informatie over al het moois dat Zuidoost Friesland biedt op het gebied van toerisme en recreatie.

De Appelscha-regio op de kaart

Wat heeft de Appelscha-regio een ontzettende boost gehad de afgelopen anderhalf jaar. Er kwamen veel extra bezoekers langs om het gebied te beleven. Dat komt natuurlijk mede door de kracht van de natuur, de rust en alle outdoor-activiteiten, die hier te doen zijn. Maar er spelen meer factoren mee.

Het buitensport-walhalla wordt volop ontdekt. Het leeft. Steeds vaker komen BN’ers hier sporten, zoals Marieke Elzinga die in de Compagnonsbossen in Ravenswoud aan het peddelen sloeg en Nicolette van Dam die van de Bosbergtoren besloot te abseilen. Beide dames genoten erg van hun verblijf. Dat kon iedereen zien via sociale media.

Maar wat deze regio ook een flinke boost gaf, is de UNESCO-status van de Maatschappij van Weldadigheid. Het werelderfgoed met Frederiksoord en haar gloednieuwe museum De Proefkolonie als middelpunt. Er zijn veel prachtige verhalen te ontdekken in de koloniën. En wie van Frederiksoord naar Veenhuizen reist om alle koloniën te bezoeken, passeert Appelscha. En wie Appelscha bezoekt neemt natuurlijk ook een kijkje in de bijzondere koloniën. De populariteit van de attracties versterkt elkaar. Het is ongelofelijk hoeveel bezoekers het TIP-kantoor aan de Boerestreek binnenliepen, de Bosbergtoren beklommen en iedereen was erg positief. 

Blader ons magazine door en ontzettend veel plezier in onze regio. We zien u graag!

Wilt u ook adverteren in het toeristisch magazine?

U promoot daarmee uw eigen onderneming en onze regio op een professionele wijze bij tienduizenden lezers. 

Maten voor aanleveren advertenties:

1/1 – staand: 186 x 273 mm  
1/2 – liggend: 186 x 135 mm
1/4 – staand: 92 x 135 mm 
1/8 – liggend: 92 x 65 mm

Lees ‘m hier:

Lees het toeristisch magazine van appelscha en omstreken hier