Oosterwolde – Winkelhart van Ooststellingwerf

Oosterwolde is de hoofdplaats van de gemeente Ooststellingwerf en heeft zo’n 10.000 inwoners. Het dorp ligt aan de prachtige Turfroute en vormt, naast de vele winkels, de ideale uitvalbasis voor het maken van wandel- en fietstochten door het nabijgelegen Nationaal Park Drents-Friese Wold, het Fochteloërveen en het prachtige buurtschap Jardinga.

Het centrum van Oosterwolde heeft verrassend veel te bieden. Kijk eens rond in Winkelhart Oosterwolde en maak kennis met de gastvrijheid, uitstekende service en hoge kwaliteit producten die de diverse ondernemers te bieden hebben. Een breed aanbod, voor jong en oud. En dat GEWOON DICHTBIJ. 

Het aanbod van winkels en bedrijven in Oosterwolde is divers en uitgebreid. En de diverse horecagelegenheden bieden de mogelijkheid om gezellig een drankje en/of hapje te nuttigen. Kortom: Warenhuis Oosterwolde biedt een compleet assortiment en heeft alles in huis wat u maar nodig heeft. Van supermarkten, kledingzaken en speelgoedwinkels tot bakkers, kapsalons en rijwielhandels.

Tot slot vindt u in Oosterwolde onder andere het gemeentehuis, een groot Gezondheidscentrum, bibliotheek, overdekt zwembad met sporthal en een prachtige dorpskerk met klokkenstoel. Kortom; een bezoekje aan de Ooststellingwerfse hoofdplaats is zeker de moeite waard.

Gemakkelijke plattegrond van het winkelhart in oosterwolde