Waar eten of drinken we vandaag?

We hebben een ontzettend handig horecaboekje ontwikkeld. Haal ‘m op bij TIP of één van de vele bedrijven uit de omgeving.

Wat kunnen wij u bieden?

Bezoek één van de vele horeca bedrijven in onze regio.

Waar eten of drinken we vandaag?

Het brede aanbod aan horecabedrijven in de regio biedt u inzicht wat er allemaal mogelijk is. Restaurants, bistro’s, eetcafé’s, ijssalons of theetuinen.  Allen zullen op hun eigen wijze hun uiterste best doen om aan al uw wensen te voldoen.

Kortom, u kunt hier op culinair gebied uit een breed scala van mogelijkheden en wensen uw keuze maken. Knusse eethuisjes, eetcafé’s en restaurants met een uitgebreide menukaart of voor een dorstlessende stop op een heerlijk terras, het kan allemaal. Laat u bijvoorbeeld verrassen door producten die hier regionaal verbouwd worden. Wat te denken van asperges? Limburg heeft de naam, maar ook hier worden kwalitatief hoogwaardige asperges geteeld. Cranberries of groentes uit grootmoeders tijd staan op menig menukaart! De gids is in alfabetische volgorde opgemaakt. Op elke pagina vindt u een cijfer, welke correspondeert met de kaart van de regio (middenpagina’s).

Met dit gidsje kunt u gaan genieten van al het moois wat onze regio op culinair gebied te bieden heeft!

U bent van harte welkom!

Lees de eetgids van 2024!

Bezoek één van de bedrijven en laat u verrassen

Kijk op de kaart en zoek het bedrijf op in de culinaire gids. U bent van harte welkom.