welkom bij het fytshus in Appelscha

Het Fytshûs Appelscha (Fietsservice en fietsverhuur Kramer)

Fan van elke fietser. |. Fytshûs Kramer

Fietsen is van en voor iedereen. Daarom vind je bij Het Fytshûs alles op het gebied van fietsen. Als fan van elke fietser gaan we vol op de pedalen voor jouw ultieme fietsgeluk. We luisteren met aandacht naar je, we willen ons goed in je wensen inleven. Vertel, wat is jouw bucketlist met fietswensen? Waarom fiets je, wat maakt jou happy? We verbinden jouw verhaal aan onze vakkennis. Zodat we je perfect in het zadel kunnen helpen. Welkom in hét fietswalhalla in Appelscha! Koffie?

Kennis en kwaliteit waar je fietsplezier van krijgt

Fietsplezier begint met alles tiptop op je afstemmen. Van je fietsdoel bepalen en een BikeFitting tot en met de testrit, niets wordt vergeten. Styling en rijbeleving, techniek en materialen, alles moet kloppen. Onze up-to-date fietsspecialisten hebben echte interesse in jou als fietser. We vertalen onze 75 jaar ambachtelijke ervaring en technische expertise in een persoonlijk advies speciaal voor jou. We delen onze kennis, kunde en adviezen met een glimlach die net zo groot is al onze passie voor fietsen. Zo verzekeren we iedereen van kwaliteit op maat. Van fietsplezier waar je energie van krijgt!

Fiets kopen

Van loopfiets tot omafiets. Van retro­karretje tot futuristische e-bike. En van MTB specials tot gravelbikes, race- toer- en stadsfietsen. Splinternieuw of tweede ronde. Altijd van A-merken. In onze collectie vind je het allemaal.  Net als alle mogelijke accessoires en spullen die je fietsplezier helemaal compleet maken. Waar loop jij warm voor? We adviseren je vakkundig.

Fiets huren

Waarvoor huur jij een fiets? Vertel, dan komen we met ideeën. Voor jezelf, je team of je bedrijf. Een fietsclinic met arrangement misschien? Fietsen brengen kan ook. We kunnen ook meedenken over het programma, lunchpakketten, noem maar op. En vanuit ons fietstransferium leiden allerlei routes je naar de mooiste plekjes in de natuur om de hoek. Laat je fietswensen maar weten!

Onderhoud

Wat rijdt slijt. Onze fietsprofessionals houden je fiets in topconditie. We zijn bijna wetenschappers in fietstechniek met een grote honger naar kennis, die we continu updaten. En we hebben alles voor onderhoud is in huis. Van Shimano servicecenter tot servicepakketten. Doe je het graag zelf? We delen onze kennis met plezier. En in onze webshop kun je gereedschap en onderdelen bestellen.

MTB clinics

Professionele instructeurs geven jou fietstassen vol kennis om je MTB skills te boosten. Ook ideaal om te ontdekken of dit jouw ding is! Individueel of als groep, op elk niveau. Van aanmodderende rookie tot pro die de ruigste trails opvreet. Voor indoor training in elk seizoen wacht de paincave op je. Lunch, koffie en thee, drinks en snacks: all inclusive! Geen mountainbike? Huren kan altijd.   

Fietskleding

Van praktische stortbui-proof regenjacks tot speciale outfits voor de pro, en van fashionable fietsbroeken tot alle mogelijke accessoires als fietsbrillen, helmen en schoenen. Ontdek rekken vol fietskleding voor iedereen van elke leeftijd. Of je nu naar school of werk gaat of een toer over onze planeet maakt. Keuzestress is niet nodig, we adviseren jou uitgebreid..

Voeding en verzorging

Welke voeding, drinks en supplementen geven jou de juiste energie? Heb je
explosieve kracht nodig, uithoudings­vermogen of wil je gewoon een snack voor onderweg? Alles ligt voor jou klaar, ontdek onze uitgebreide kaart! We adviseren je goed en delen graag de geheimen van de fiets food keuken met jou. Van dosering en timing tot smaak en effect. Zo voelt elke fietser zich kiplekker!

Accessoires en méér

Fiets mee op de auto? Kies je fietsdrager voor achterop of bovenop. Veel of grote spullen of je hond mee met de fiets?
Dan is een fietskar handig. Jouw racefiets in een hometrainer omtoveren? Geen probleem. Ben je iets minder zeker van je fietsbenen dan hebben we zelfs driewielers. Alles is in hûs, van fietspomp tot gereedschap. Check onze webshop!

Duofiets

Het Fytshûs is er voor iedereen. Dus ook voor mensen die niet zelfstandig kunnen of willen fietsen. Daarom kun je bij ons een elektrische duofiets huren, waarop je knus met z’n tweetjes naast elkaar zit. Deze mogelijkheid bieden we samen met Stichting Scala Welzijn en Gemeente Ooststellingwerf.

Kortom: Alles in hûs voor jouw fietsplezier

Voor openingstijden winkel bekijk deze website

Voor openingstijden verhuur bekijk hier de tijden

 


Aanvullende informatie

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom