Aekingahof

Aan de rand van het Drents-Friese Wold, staat op ongeveer 1,5 ha., de verbouwde woonboerderij Aekingahof met als gastenverblijf vakantiewoning De Grutto en op het aangrenzende natuurterrein een drietal luxe 2-persoons houten vakantiewoningen gebouwd volgens het Skandinavische Logsysteem.

De Aekingahof is het kleinste vakantiepark van Appelscha en de ultieme plaats voor diegenen die in hun vakantie zoeken naar rust in combinatie met de rondom aanwezige natuur en grenzend aan het Drents-Friese Wold en het Fochteloerveen. Aekingahof biedt luxe, compleet ingerichte Scandinavische “blokhutten”, voor 2 personen en een comfortabele en ruime vakantiewoning voor 2 á 3 personen. Op de bovenverdieping van de woonboerdeij is een ruime kamer (45 m2.),met een eigen badkamer voor B & B beschikbaar. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig. Internet op verzoek beschikbaar.

De locatie in combinatie met de voortreffelijke voorzieningen en de rondom aanwezige natuur garanderen een bijzondere rust- fiets- en/of wandelvakantie.

 


Aanvullende informatie

  • Adres: Aekingaweg 3
  • Postcode: 8426 GM
  • Plaatsnaam: Appelscha
  • Telefoonnummer: 0516-433788

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom