Bij Wieke te gast

Het gastenverblijf aan de Toogwijk in Appelscha is een ideale plek voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Het nationaal park Drents-Friese Wold grenst aan Appelscha en ook het bekende natuurgebied Fochterloërveen ligt op maar enkele kilometers…

Het appartement biedt u veel comfort en privacy. U heeft een eigen ingang, waar ook fietsen en bagage veilig kunnen worden gestald. De gastenkamer heeft twee comfortabele bedden, een zithoekje, een eethoekje en een piano… U heeft de beschikking over een kleine, luxe eigen badkamer, een eigen veranda op het zuiden, gericht op een mooie, gesloten tuin.
Het ontbijt wordt geserveerd op uw eigen kamer. Voor koffie en thee is er een pantry op uw eigen kamer met koelkast en waterkoker.

Aanvullende informatie

  • Toogwijk 14
  • 8426 JG  Appelscha
  • Tel.:  0516 433400
  • Website:  www.bijwieketegast.nl
  • Aantal kamers: 1 – 2

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom