Slapen en genieten bij De Vrije Vogel

Welkom bij B&B-HOTEL en Vakantiehuizen van De Vrije Vogel 

Het B&B-Hotel 

Op de grens van Friesland en Drenthe, aan de rand van het Nationaal Park “Drents-Friese Wold” ligt het dorpje Elsloo. Even buiten het dorp ligt het B&B-Hotel De Vrije Vogel. Het is geheel toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn geen buren. Van alle kanten heb je dus vrije uitkijk op velden en bossen. 

Ontbijt 

In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt. U kunt, bij mooi weer, op het terras ontbijten. Tussen 8:00 uur en 10:00 uur is het buffet geopend. Het ontbijt bestaat o.a. uit: Vers brood, melk, jus d’orange, een gekookt eitje, verschillende zoet beleg, kaas en vleeswaren, vers fruit, yoghurt en natuurlijk koffie of thee met Fries Suikerbrood. 

Hotelkamers en Vakantiehuizen 

Geniet van mooie, nette hotelkamers tegen scherpe prijzen. Ons hotel is de perfecte uitvalsbasis om heel Noord-Nederland te verkennen. Van Nationaal Park tot de verschillende knusse steden en dorpen. Het toeristische Appelscha ligt zo goed als om de hoek met de uitnodigende terrassen. Vlakbij staat de 60 meter hoge uitkijktoren. Hoog genoeg om Groningen, Leeuwarden en Zwolle te kunnen zien. 

De kamers zijn voorzien van douche, toilet en flat screen tv. Elke kamer is een comfortabele plek voor een goede nachtrust. En last-but-not-least: Alle 2-persoonkamers hebben een fantastisch uitzicht! 

Vakantiehuizen 

Er zijn op ons terrein twee vakantiehuizen. Beide huizen hebben 10 slaapkamers, een zaal, een keuken en eigen terras. U zult geen last van elkaar hebben. Heeft u meer kamers nodig? U kunt de twee huizenkoppelen of een aantal hotel kamers erbij boeken. Alle huizen en kamers zijn in hetzelfde gebouw 

Wellness 

Beide vakantiehuizen hebben overdag de gelegenheid om de wellness te reserveren. Twee uur per nacht is bij de prijs inbegrepen. Wilt u meer dan kunt u dat tegen een geringe meerprijs bijboeken. In de wellness vindt u een Jacuzzi, zwemspa met tegenstroom inrichting en een sauna. Natuurlijk  is er douche gelegenheid en een terras met fantastisch uitzicht. 

Rolstoel aangepast 

Alle kamers en vakantiehuizen zijn aangepast voor gasten die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator. Standaard staat er, een boxspring of hotelbed voor u klaar. Desgewenst hebben wij voor u een verstelbaar-zorgbed of seniorbed op hoogte. De badkamer heeft beugels bij het toilet en een stoeltje bij de douche. De wastafel is onder berijdbaar. Verder heeft De Vrije Vogel een steunpunt van een hulpmiddelenverhuurder, zodat verschillen hulpmiddelen standaard aanwezig zijn. 

Fietsen en verhuur 

In de overdekte fietsenstalling kunt uw eigen fiets veilig stallen en ook u elektrische fiets opladen. 

Via de receptie kunt u fietsen huren (wel reserveren) 

 

Aanvullende informatie