pluktuin zeldenrust blauwe bessen kwekerij

Zeldenrust – Blauwe bessenkwekerij / Pluktuin

Zeldenrust een blauwe bessenkwekerij in Wapse (Drenthe), gespecialiseerd in het kweken van blauwe bessen voor de verse consumptie. Het grootste deel van de vers geplukte bessen gaat naar Udea (EkoPlaza), het andere deel is voor de verkoop aan huis.

U kunt bij ons blauwe bessen geplukt kopen, maar veel leuker is zelf plukken op het zelfplukland. Ook kleinfruit zoals frambozen kruisbessen, rode en zwarte bessen hebben we in het assortiment.

Op ons terras of in de schuur kunt u een kopje koffie met een blauwe bessen taartje gebruiken. In onze winkel kunt u onder meer onze eigen gemaakte blauwe bessen producten kopen, maar ook diverse andere producten of cadeaus.

Het is leuk om uw bezoek aan Zeldenrust te combineren met een fietstocht door het unieke natuurgebied Nationaal Park Drents-Friese Wold. De combinatie van zelf plukken en een fietstocht biedt een daginvulling.

Tot snel? We heten u graag persoonlijk van harte welkom.


Aanvullende informatie

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom