Boerderij Nieuw Weper

Boerderij Nieuw Weper is een melkveebedrijf tussen Oosterwolde en Veenhuizen. We hebben ongeveer 100 koeien en 50 stuks jongvee, een paar schapen en kippen. Naast het produceren van melk staat het beleven van het boerenleven centraal. Bij ons is iedereen welkom voor een rondleiding over het bedrijf

De rondleiding is geschikt voor jong tot oud. Kinderen genieten van het contact met de dieren en volwassenen weten niet wat ze horen als uitgelegd wordt wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een boerenbedrijf. En natuurlijk geniet iedereen na afloop van een beker (h)eerlijke zuivel van onze eigen koeien.

zomer rondleiding

In de zomervakantie geven we op vaste dagen een rondleiding. Aanmelden is niet nodig. De kosten bedragen € 5,- pp (kinderen t/m 2 jaar gratis). Buiten deze dagen is een rondleiding op afspraak mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.


Aanvullende informatie

  • Weperpolder 13
  • 8431 RL  oosterwolde
  • Tel.:  0516 588563
  • Website: www.nieuwweper.nl

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom