Bouwbedrijf Stoffers

Bouwbedrijf Stoffers is gevestigd in Ekehaar en Hooghalen en heeft meer dan vijftig jaar kennis en ervaring in de woning- en utiliteitsbouw.

Samen met onze vakkundige medewerkers leveren wij kwalitatief hoogwaardige projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Deze projecten voeren wij uit voor particulieren, ondernemers in het Midden en Klein Bedrijf (MKB) en de agrarische sector, voor de recreatiesector en voor gemeenten.

Bekijk ook onze afgeronde projecten.

Stel uw eigen Zweedse woning samen
Ook bouwt Bouwbedrijf Stoffers in Noord-Nederland Zweedse woningen van Willa Nordic!

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u behoefte aan meer informatie neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 


Aanvullende informatie

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom