Brasserie de Roggeberg – Altijd gezellig genieten

Je bent van harte welkom in onze Brasserie de Roggeberg voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of een uitgebreid diner. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras te genieten met vrienden en familie. De kinderen spelen in de naastgelegen speeltuin of in de overdekte speelplaats “Et Stoefzaand”.
Wil je zeker zijn van een plekje voor de lunch of diner of heb je een vraag?
Reserveer dan online of mail ons op brasseriederoggeberg@rcn.nl.

Diner of buffetten met een groep

Ook voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten kun je bij ons terecht.
Wij bieden verschillende groepsarrangementen aan. Deze kun je zelf aanpassen naar behoefte. Zo kun je kiezen uit verschillende ontbijt-, lunch- of dinerbuffetten.
Voor meer informatie kun je bellen met 088-1665200 en vragen naar José of Alina. Mailen kan ook: brasseriederoggeberg@rcn.nl

Onze Brood & Snack is elke ochtend vanaf 8.00 uur geopend. Je vindt daar heerlijke vers gebakken broodjes van de warme bakker, maar ook kun je daar terecht voor een half gesneden brood. Wat dacht je van een echte Friese Sȗkerbôle?

Na 16.00 uur kun je daar terecht voor een makkelijke snelle hap, snacks en pizza’s. Heb je ons heerlijke softijs al eens geproefd? In het voor- en naseizoen kun je in onze brasserie terecht voor ijs en snacks. Brasserie gesloten, we hebben een klein assortiment verpakt ijs in onze mini shop in de receptie.

Aanvullende informatie