Camperplaats Appelscha

Camperplaats Appelscha ligt op een unieke locatie binnen het dorp Appelscha. Op steenworp afstand van het toeristisch centrum en het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Het terrein van Camperplaats Appelscha is gelegen op het achtererf van onze woning. Het is bereikbaar via een eigen oprit aan de Noorder Es. Het ligt direct tegen de kern aan van het dorp; genaamd de Boerestreek. Dit is het (bekende) toeristisch centrum van Appelscha. Hier bevinden zich namelijk de restaurants, café’s, markten, (fiets)winkel en worden vrijwel alle evenementen/activiteiten van het dorp georganiseerd.

Ondanks dat de locatie dichtbij het centrum ligt, is het terrein gelegen in een groene omgeving. Dit maakt Camperplaats Appelscha zo uniek! Dichtbij al het moois wat Appelscha (en omgeving) u te beiden heeft, terwijl u met uw camper toch op een mooie en afgeschermde plek staat…

Kom het zelf ontdekken!  U fietst zó het Nationaal Park Drents-Friese Wold (of het Fochteloërveen) in! Dit is het – op de Hoge Veluwe na – het grootste bos-en heidegebied van Nederland. Uren fietsplezier gegarandeerd op een van de mooiste plekken van Nederland!

Of gezellig een kopje koffie drinken op één van de terrassen, een hapje eten, met de kinderen naar het dichtbij gelegen speelpark DuinenZathe…


Aanvullende informatie

 

overige tekst, normaal

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom