“Een unieke locatie met uitzicht”

Welkom op Camperplaats Brugzicht!

Een uniek locatie om te verblijven bij een Rijksmonument van 1914 waarvan de woning het zicht heeft op de Bruggelaan en de brug met sluis “Stokersverlaat” in Appelscha.

Tijdens uw verblijf bieden wij u een uniek uitzicht over de weilanden.

Verder heeft u de mogelijkheid voor stroom gebruik en is er gratis WIFI. Ook kan het chemisch toilet geleegd worden op het terrein en zijn er verschillende schoonwater tappunten.

Honden zijn welkom mits aangelijnd. Er loopt ook een eigen erfhond op het terrein.

Het aanrijden kan de gehele dag, er is geen mogelijkheid voor reserveringen. U kunt een plaats uitzoeken en einde dag / begin van de avond zullen de eigenaren bij u langskomen voor de betaling.

Het afrijden kan tot 12.00 uur. Na deze tijd afrijden wordt er een extra nacht in rekening gebracht. U kunt de camper wel elders op het terrein parkeren om later die dag het terrein af te rijden. Laat uw plaats weer schoon en netjes achter.

De betaling kan contant, met een betaalverzoek of met pin voldaan worden. Ook dient u een formulier in te vullen i.v.m. de toeristenbelasting. Het formulier is in de kampeerwinkel te verkrijgen.

Op het terrein is een kampeerwinkel aanwezig met verschillende uiteenlopende kampeerartikelen, alles gericht op nuttig en praktisch.

Open vuur is alleen toegestaan bij de daarvoor aangewezen vuurplek (vuurton).

Op het terrein is er camera toezicht. Deze wordt alleen gebruikt in het kader van veiligheid en toezicht. Camperplaats Brugzicht is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vernieling, beschadiging, vermissing van goederen of ongevallen van mens of dier. U dient zelf zorg te dragen voor een verzekering van uw voertuig, goederen, mens of dier.

 


Aanvullende informatie

  • Bruggelaan 62
  • 8426 BH Appelscha
  • Tel.:  06 1595 6166
  • Website:  Bekijken