Camping Alkenhaer

Een gezellige familiecamping gelegen tussen twee unieke natuurgebieden van Noord Nederland.

Camping Alkenhaer staat garant voor Rust, Ruimte en Natuur. Kleine veldjes voor maximaal 10 toercaravans, verharde en semi-verharde camperplaatsen. Het peuter en kleuterzwembad voor de kleinsten en het Bosbad van Appelscha op loopafstand, evenals het gezelige dorp Appelscha. Wilt u liever iets huren; ook hiervoor kunt u prima bij ons terecht in onze volledig ingerichte chalets. Camping Alkenhaer is zeer geschikt voor jonge gezinnen, wandelaars en fietsers. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van Camping Alkenhaer, centraal gelegen in de drie noordelijke provincies van Nederland.

 


 

Bistro ’t Boshuis

’t Boshuis in Appelscha is een knusse bistro gelegen op een prachtige locatie in een Nationaal Park in de provincie Friesland. ’t Boshuis staat voor gezelligheid in een huiselijke sfeer en is daarmee de ideale plek om na een lange wandeling of fietstocht uit te rusten met een kopje koffie en gebak, of een snack of ijsje uit de snackcorner. Ook voor een uitgebreide lunch of diner kunt u altijd aanschuiven.

’t Boshuis hoort bij Camping Alkenhaer. Ook als u niet overnacht op Camping Alkenhaer bent u bij ’t Boshuis meer dan welkom. De horeca is voor iedereen toegankelijk en heeft naast een ruime zaal voor groepen of vergaderingen ook een sfeervolle Bistro met een à la carte menu.
Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de speeltuin van ’t Boshuis. Wij hebben speciale kindermenu’s met verrassing zodat ook uw kinderen met een blij gezicht weer met u mee zullen gaan.

Website ’t Boshuis

 


Aanvullende informatie

  • Adres: Alkenhaer 1
  • Postcode: 8426 EP
  • Plaatsnaam: Appelscha
  • Telefoonnummer: 0516 432600