Camping Torentjeshoek Dwingeloo

Grote charmecamping aan het Nationaal Park Dwingelderveld, 1,5 km ten zuiden van Dwingeloo. Hier kampeer je onder hoge bomen, met je voeten in het gras. Vanaf de camping loop je het pad af, zo het Drentse natuurschoon met heide in. De camping is een natuurlijke, groene thuishaven en een prima startpunt voor wandel- en fietstochten.

Folders en informatie kunt u vinden in het TIP kantoor aan de Boerestreek in Appelscha

Meer informatie: Bezoek de website

 

Kom met tent of caravan, of huur een Boomhut
Met eigen tent, caravan of camper boek je een staanplaats op gras op een van de velden, met een ruim zicht. Of kies je juist voor een staanplaats op bosgrond tussen de bomen, met wat meer privacy en lage begroeiing. Heel zonnig of liever schaduwrijk, aan jou de keuze. De velden zijn omzoomd door bomen, twee van de velden is autovrij. De staanplaatsen zijn ruim: van ca. 100 tot 170 m2. Als je liever huurt, heb je hier een ruime keuze uit huuraccommodaties die het comfort van een huisje combineren met kamperen in de natuur. Kies uit een van de Safaritenten, Chalets, bosboot, Legertrucks en Treehouse en Boomhutten.

Gezinsvakantie onder hoge bomen
Als gast op de camping heb je gratis toegang tot zwembad De Paasbergen, op 300 meter van de camping. Trek baantjes in het 25-meterbad, durf van de hoge, speel met je kinderen bij het peuterbad of zwier van de waterglijbaan. Op de camping zelf kunnen kinderen zich volop vermaken in de buitenspeeltuin met kabelbaan, springkussen, ligschommel en andere speeltoestellen. In het hoogseizoen organiseert een animatieteam allerlei spelletjes en activiteiten voor kinderen zoals knutselen, flessenvoetbal, spooktochten en stokbrood bakken.

EEN ÉCHT BIJZONDER VAKANTIEHUIS HUREN?
Een vakantie boeken die je nog jaren bij blijft? Ga naar camping Torentjeshoek in Dwingeloo! Kamperen in een safaritent, bijzonder overnachten in een natuurhuisje… Torentjeshoek biedt buitengewone accommodaties midden in de prachtige Drentse natuur.

Camping Torentjeshoek heeft een zeer divers en uniek aanbod aan accommodaties.  Bekijk de foto’s en wilt u meer informatie, bezoek onze website of kom eens langs.