Camping Zonnekamp, kamperen bij het Drentse dorp Zorgvlied.

Camping Zonnekamp biedt u alle mogelijkheden voor een stralende vakantie in het mooiste natuur- en stiltegebied van Drenthe; het Nationaal Park het Drents Friese Wold. Want of u nu houdt van een doe-vakantie of van een relax-vakantie… camping Zonnekamp en omgeving bieden u alle mogelijkheden voor een vakantie zoals ú die wilt.

Op de camping of in de omgeving is bijna alles mogelijk: van lekker luieren voor de tent op de beschutte velden of vissen in onze eigen visven tot enthousiast meedoen aan het leuke recreatieprogramma, van intensieve outdoorbeleving in Appelscha tot zonnen en pootje baden bij het Aekingameer, van rustig wandelen in de Kale Duinen tot fanatiek mountainbiken op één van de mountainbikeroutes.
Zo zijn voor iedereen legio mogelijkheden die een vakantie op Zonnekamp tot een vakantie op maat maken, een vakantie zoals ú die wilt.

De camping biedt ruime beschutte plaatsen voor tent, toercaravan of camper. Daarnaast kunt u op Zonnekamp niet alleen kamperen, maar ook een comfortabele, nieuwe chalet huren.
En van al die bruisende activiteiten merkt u op de camping bijna niets. Daarom is camping Zonnekamp ideaal voor zowel mensen met als zonder kinderen, voor rustzoekers én liefhebbers van actieve vakantiebeleving.
De ligging aan de bosrand en op ruime afstand van de doorgaande weg garanderen een stiltebeleving die u zelden meemaakt. Als uw mede-kampeerders op de camping geen geluid maken hoort u…he-le-maal-niets.
Camping Zonnekamp; waar de stilte nog hoorbaar is…

Het schoonste sanitair vindt u op Camping Zonnekamp.
Dat horen wij van het merendeel van onze gasten bij vertrek. Wij vinden modern en schoon sanitair heel erg belangrijk. U maakt elke dag gebruik van één of meerdere sanitaire voorzieningen en schoon sanitair is daarom erg belangrijk voor het rapportcijfer dat u de camping geeft.

Meer informatie: Bezoek de website

Contactgegevens:
Camping Zonnekamp
de Ruyter de Wildtlaan 7
8437 PC   Zorgvlied
Tel: 0521 – 387257
info@campingzonnekamp.nl