Coulant Touring Luxe touringcar verhuur en compleet verzorgde dagtochten

Coulant Touring is een modern touringcarbedrijf sinds 1999. Bij ons staan kwaliteit, service en veiligheid voorop! We zijn gespecialiseerd in rolstoelvervoer met luxe touringcars, maar ook voor groepsvervoer, meerdaagse reizen en familiefeesten kunt u bij ons terecht! Wilt u zorgeloos met uw vereniging, personeel of een andere groep op pad? Met Coulant Touring bent u zeker van een probleemloze reis. Neem contactmet ons op voor meer informatie en onze mogelijkheden. Heeft u zelf al een idee voor een groepsreis? Wij zijn de juiste vervoerspartner. Zoekt u nog een leuk programma voor een dagtocht? Wij helpen u graag op weg met een arrangement op maat. Maakt uw reisgezelschap gebruik van één of meerdere rolstoelen? Voor Coulant Touring is dat geen probleem. Samen met onze behulpzame chauffeur reist u gemakkelijk en comfortabel in onze touringcar met rolstoellift en/of loopplank.

Meer informatie: Bezoek de website


 

Coulant Touring
De Weeme 12 a
8421 DB Oldeberkoop
0516 – 452 077
info@coulanttouring.nl

Kom met tent of caravan, of huur een Boomhut
Met eigen tent, caravan of camper boek je een staanplaats op gras op een van de velden, met een ruim zicht. Of kies je juist voor een staanplaats op bosgrond tussen de bomen, met wat meer privacy en lage begroeiing. Heel zonnig of liever schaduwrijk, aan jou de keuze. De velden zijn omzoomd door bomen, twee van de velden is autovrij. De staanplaatsen zijn ruim: van ca. 100 tot 170 m2. Als je liever huurt, heb je hier een ruime keuze uit huuraccommodaties die het comfort van een huisje combineren met kamperen in de natuur. Kies uit een van de Safaritenten, Chalets, bosboot, Legertrucks en Treehouse en Boomhutten.

Gezinsvakantie onder hoge bomen
Als gast op de camping heb je gratis toegang tot zwembad De Paasbergen, op 300 meter van de camping. Trek baantjes in het 25-meterbad, durf van de hoge, speel met je kinderen bij het peuterbad of zwier van de waterglijbaan. Op de camping zelf kunnen kinderen zich volop vermaken in de buitenspeeltuin met kabelbaan, springkussen, ligschommel en andere speeltoestellen. In het hoogseizoen organiseert een animatieteam allerlei spelletjes en activiteiten voor kinderen zoals knutselen, flessenvoetbal, spooktochten en stokbrood bakken.

EEN ÉCHT BIJZONDER VAKANTIEHUIS HUREN?
Een vakantie boeken die je nog jaren bij blijft? Ga naar camping Torentjeshoek in Dwingeloo! Kamperen in een safaritent, bijzonder overnachten in een natuurhuisje… Torentjeshoek biedt buitengewone accommodaties midden in de prachtige Drentse natuur.

Camping Torentjeshoek heeft een zeer divers en uniek aanbod aan accommodaties.  Bekijk de foto’s en wilt u meer informatie, bezoek onze website of kom eens langs.