De Goede Weide Recreatie

In het hartje van het natuurgebied Drents-Friese Wold te Oude Willem, bevindt zich De Goede Weide Recreatie. De Goede Weide Recreatie is gelegen nabij Diever en Appelscha in Drenthe. De camping is van oorsprong een boerencamping, het is nu meer een natuur gerelateerde kleinschalige camping(max. 28 plekken).


Aanvullende informatie

Wij zijn gast heer/vrouw van het Nationaal Park Drents-Friese Wold en kunnen u dan ook uitstekend informeren omtrent het Nationaal Park. U kunt genieten van het mooie natuurgebied rondom de camping, ook kunt u lekker met de fiets erop uit richting het bos! U bent van harte welkom bij De Goede Weide Recreatie.

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom