Overnachten Bij Goettsch

De Houten Huisjes Bij Goettsch

Op een schitterend gelegen locatie bij de Houthandel in het toeristische dorp Appelscha staan deze knusse houten huisjes die met smaak en aandacht voor u zijn ingericht.

Deze prachtige blokhutten, die tevens showmodel voor verkoop zijn van onze houthandel, zijn grondig verbouwd en omgetoverd tot uitnodigende logeer gelegenheden.

Ze zijn van alle noodzakelijke gemakken voorzien. In beide blokhutten staat een 2-persoonsbed, en is er een gaskachel aanwezig.

De blokhutten zijn gedeeltelijk zelfvoorzienend, zo is er elektriciteit, wordt er gekookt op een 4-pits gasfornuis en is er koud en warm stromend water.

Er bevind zich een toilet in het huisje maar voor douchen wordt gebruik gemaakt van het naast gelegen sanitair gebouwtje. Dit sanitair gebouwtje beschikt over 2 douches en 2 toiletten en er is tevens verwarming voor de koudere dagen.

In de huisjes is een TV aanwezig met internet en WiFi. Tussen de huisjes staat een overkapping met lounge set en picknickbank en er staat een barbecue om bij mooi weer lekker buiten te eten.

De houten huisjes zijn voor maximaal 2 personen te boeken, huisdieren zijn niet toegestaan en roken is binnen verboden(dit mag wel buiten op het terras).

Kortom lijkt het u heerlijk om zelf te ervaren hoe het is om in een houten Tiny House te overnachten en er lekker op uit te trekken in de prachtige omgeving van Appelscha, boek dan een weekend, midweek of week bij ons en u zal zich zeker niet vervelen.

Voor informatie of boekingen kunt u bellen met 06-54714604 en 06-23870555

Arend & Annemarie


Aanvullende informatie