orchideeënhoeve luttelgeest via Tip Appelscha

De Orchideeën Hoeve, een hele leuk dag weg…

Op zoek naar een geslaagd dagje weg met kinderen? Ga met het hele gezin, een schoolreisje of kinderfeestje naar het leukste uitje van Flevoland en beleef een onvergetelijke reis door meer dan 25.000 vierkante meter jungletuinen.

Tip: Trek laarzen aan en neem een extra setje kleren mee voor onbezorgd speelplezier!

Met vertrouwen op het eigen kompas of aan de hand van de spannende speurtocht mogen de kids zelf op ontdekkingstocht over junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen. Onderweg maken de kinderen kennis met allerlei dieren en planten. Durven ze de clowneske lori’s te voeren in de Lorituin? Of fladderen ze liever mee met duizenden vlinders in de grootste vlindertuin van Europa? En schrik niet als ze zomaar oog in oog staan met voorbij roetsjende aapjes, vleesetende planten of overstekende schildpadden.

Geheel overdekte speeltuin

Zijn de ravotters gek op avontuur en niet bang voor natte voeten? Laat ze dan een sprintje trekken naar het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs! Een geheel overdekte speeltuin van maar liefst 1.000 vierkante meter voor echte waaghalzen die niet bang zijn voor avontuur, spanning en sensatie!

De Orchideeën Hoeve is een geheel overdekt dagje weg en daarmee niet afhankelijk van de weersomstandigheden. De jungletuinen van de Orchideeën Hoeve lenen zich ook perfect voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Aanvullende informatie

  • Adres: Oosterringweg 34
  • Postcode: 8315 PV
  • Plaatsnaam: Luttelgeest
  • Telefoonnummer: 0527-202875

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom