Slapen en genieten bij De Vrije Vogel

Welkom bij HOTEL en B&B De Vrije Vogel

Het B&B Hotel

Op de grens van Friesland en Drenthe, aan de rand van het Nationaal Park “Drents-Friese Wold” ligt het dorpje Elsloo. Even buiten het dorp ligt het B&B Hotel De Vrije Vogel. Het is geheel toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn geen buren. Van alle kanten heb je dus vrije uitkijk op velden en bossen.

Ontbijt

In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt. U kunt desgewenst in de ontbijtkamer ontbijten of heerlijk, bij mooi weer, op het terras. Tussen 8:00 uur en 10:00 uur is het buffet geopend. Het ontbijt bestaat o.a. uit: Vers brood, melk, jus d’orange, een gekookt eitje, verschillende zoet beleg, kaas en vleeswaren, vers fruit, yoghurt en natuurlijk koffie of thee met Fries Suikerbrood.

Kamers

Geniet van mooie, nette kamers tegen scherpe prijzen. Ons hotel is de perfecte uitvalsbasis om heel Noord-Nederland te verkennen. Van Nationaal Park tot de verschillende knusse steden en dorpen. Het toeristische Appelscha  ligt zo goed als om de hoek met de uitnodigende terrassen. Vlakbij staat de 60 meter hoge uitkijktoren. Hoog genoeg om Groningen, Leeuwarden en Zwolle te kunnen zien.

Standaard en comfortkamer

Deze kamers zijn voorzien van douche, toilet en flat screen tv. Elke kamer is een comfortabele plek voor een goede nachtrust. En last-but-not-least: Alle 2-persoonkamers hebben een fantastisch uitzicht!

Budgetkamer

Deze kamers zijn voorzien van een ruime badkamer en flat screen tv. Ook deze  kamer is een comfortabele plek voor een goede nachtrust. En met een eigen terras kan je bijna niet meer praten over een budget kamer…. behalve de prijs dan….

Bovenkamers

Op de eerste etage eenvoudige maar complete hotelkamer met eigen badkamer. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van het overdekte, centrale terras. 

Rolstoel aangepast

Alle kamers op de begane grond zijn aangepast voor gasten die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator. Standaard staat er, een boxspring of hotelbed voor u klaar. Desgewenst hebben wij voor u een verstelbaar-zorgbed of seniorbed op hoogte. De badkamer heeft beugels bij het toilet en een stoeltje bij de douche. De wastafel is onder berijdbaar. Verder heeft De Vrije Vogel een steunpunt van een hulpmiddelenverhuurder, zodat verschillen hulpmiddelen standaard aanwezig zijn.

Fietsverhuur

In de overdekte fietsenstalling kunt uw eigen fiets veilig stallen en ook u elektrische fiets opladen.

Via de receptie kunt u fietsen huren (wel reserveren)

 

Aanvullende informatie