De Wapser Herberg

Hotel De Wapser Herberg in Drenthe

 

Door de relatieve kleinschaligheid van het hotel, gecombineerd met het feit dat het een echt familiehotel is waarbij uw gastheer en gastvrouw altijd aanwezig zijn, maakt dat het u aan persoonlijke aandacht niet zal ontbreken bij De Wapser Herberg. Bij ons komen gasten niet logeren, maar ze komen thuis.

 

Wanneer u door het hotel loopt komt u verschillende verzamelingen tegen die u terug zullen doen denken aan de vroegere tijden, zoals oud gereedschap, een ruime verzameling van koffiemolens en koffie- en theepotten, maar ook strijkijzers, fietslantaarns en oude blikken en bussen. Deze verzamelingen dienen echter enkel voor show en het zal u in comfort dan ook niet ontbreken. Onze 15 ruime hotelkamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en ook in het bijbehorende restaurant kunt u heerlijk toeven.

Bent u toch meer een buitenmens?

Hotel De Wapser Herberg beschikt ook over een prachtig aangelegde hoteltuin, met een grote vijver met waterval, een glooiend gazon en veel bankjes verspreid door de tuin. Daarnaast beschikken wij over een groot verwarmd buitenterras, overdekt door de grootste parasol van het noorden. Als laatste wordt het hotel omringd door 3 Nationale Parken.

 

Faciliteiten van ons hotel

Eigen badkamer | Smart TV | Radio | Koffie- en thee faciliteiten | Gratis Wi-Fi | Föhn

Helaas zijn er, in verband met onze andere gasten, geen huisdieren in het hotel toegestaan.

  

Startpunt voor wandelen of fietsen
De Wapser Herberg is tevens een ideaal startpunt voor een dag wandelen of fietsen in de omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein en wij hebben verschillende routes beschikbaar waarmee u bij ons start en weer eindigt, waar u vrijblijvend gebruik van mag maken. Natuurlijk bent u voor of na uw tocht van harte welkom voor iets eten of drinken in ons restaurant, de Herberg van Wapse. Daarnaast kunnen wij ook een volledige dag uit verzorgen met koffie voor u vertrekt, een lunch onderweg en ter afsluiting een diner.

 


Aanvullende informatie