Dierenartsenpraktijk Appelscha Dwingeloo

Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Appelscha is een moderne praktijk voor gezelschapsdieren. Ons motto is “ieder dier heeft z’n verhaal, aan ons de taak om hier naar te luisteren”. Vanuit dit motto zijn we dagelijks bezig om de beste zorg aan te bieden aan de patiënten en hun baasjes. Wij kiezen hierbij voor een persoonlijke aanpak. Wij bouwen graag een band op met onze klant en met hun dieren en kunnen hierdoor echt zorg op maat bieden.

Dit bereiken wij omdat wij werken met een klein, vast team dat garant staat voor deze persoonlijke aandacht.

Onze hoofdactiviteiten bestaan uit het gezond houden van de huisdieren, de zorg voor het zieke dier en de verzorging van de huid en vacht in onze eigen trimsalon. Voor de zorg maken we gebruik van diverse moderne onderzoeksmethoden, zoals het maken van digitale röntgenfoto’s, uitgebreid laboratoriumonderzoek, het uitvoeren van diverse operaties en verzorging van gebitten.

Dieren die langer bij ons moeten blijven, komen terecht in onze opnameruimte. Uiteraard zorgen wij dat uw dier de gewenste medische zorg krijgt, maar daarnaast vinden wij het ook heel belangrijk dat de patiënten dan liefdevol verzorgd worden.

Naast alle reeds genoemde leggen wij ons ook toe op de specifieke begeleiding voor het jonge dier en het oudere dier. Deze diergroepen vragen andere zorg dan de volwassen patiënt.


Aanvullende informatie

  • Vaart Zuidzijde 48b
  • 8426 AE Appelscha
  • Tel.:  0521591210
  • Website:  DAP

 

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom