Easterwood Hondvriendelijke Vakantiewoningen

Samen met uw hond(en) op vakantie is veel leuker!

Of u nu één of acht honden meeneemt, u en uw trouwe viervoeter(s) zijn van harte welkom bij Easterwood Hondvriendelijke Vakantiewoningen. Ons gastenboek staat vol met lovende reacties van honderden hondenliefhebbers die u zijn voorgegaan. Onlangs ontvingen van hen tevens een Zoover Award voor “recommended accommodation”.

Easterwood is geen vakantiepark, maar onze huisjes liggen individueel verspreid langs de noordrand van het Nationaal Park Drents Friese Wold in de buurt van Appelscha, Elsloo en Makkinga. Alle elf hondvriendelijke vakantiewoningen liggen naast een losloopgebied, zodat u optimaal geniet van de dagelijkse wandelingen. En altijd met een stevig omheinde tuin. Dus weglopen is er niet bij. Ook benches en voerbakken zijn aanwezig. Een leuke omheinde behendigheidsbaan, honden zwemvijver en hondenwasplaats maken het compleet. Easterwood is ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

Easterwood is winnaar in de categorie Recommended by Zoover

Kijk op de website voor info over de huisjes en omgeving en gebruik de Zoek&Boek functie om een huisje te vinden in de door u gewenste periode. Vul de gewenste data in en het aantal personen en het systeem geeft u de beschikbare accommodaties of alternatieven in naastliggende periodes. Komt u er niet uit, bel of mail dan even dan helpen wij u graag persoonlijk even verder.

Tot ziens bij Easterwood, daar waar uw honden echt welkom zijn.

 


Aanvullende informatie

  • Laagduurswoude 17
  • 8423 VN Makkinga
  • Tel.:  0516 480672
  • Website: www.easterwood.nl
  • Honden zijn toegestaan

Welkom in de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest Drenthe

Deze grensregio ligt op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

U bent van harte welkom