Eetcafé Alkenhaer

Het Eetcafé is een knus Eetcafé met serre, gelegen op een prachtige locatie met speelgelegenheid voor de kinderen. Het Eetcafé staat bekend om zijn gezelligheid in huiselijke sfeer en is daarmee de ideale plaats om te genieten. U kunt er terecht voor een kopje koffie met wat lekkers, een drankje en verschillende biersoorten. Tevens kunt u in het Eetcafé terecht om een patatje met wat erbij te nuttigen.


 

kom eten bij camping alkenhaer

Camping in Friesland? Kom overnachten op Camping Alkenhaer!

Bent u op zoek naar een gezellige camping in Friesland in een bosrijke omgeving waar u ook heerlijk tot rust kunt komen? Dan is Camping Alkenhaer in Appelscha een absolute aanrader. Onze camping ligt op de grens van Drenthe en Friesland, pal aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, is ruim opgezet en biedt uitstekende faciliteiten.

Wij verhuren ook chalets en blokhutten waar u ontspannen kunt verblijven en overnachten. Door de veelzijdige omgeving van onze camping is er voor jong en oud veel te beleven. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor een leuk dagje eropuit. Niets staat u in de weg voor een onvergetelijk verblijf op Camping Alkenhaer!


Aanvullende informatie

  • Adres: Alkenhaer 1
  • Postcode: 8426 EP
  • Plaatsnaam: Appelscha
  • Telefoonnummer: 0516 432600